Talkshow Dolly op Wereld Aids Dag

Op dinsdag 1 december 2009, Wereld Aids Dag, verzorgt Dolly Bellefleur een talkshow van 16.00 tot 20.00 uur op het IHLIA plein op de zesde verdieping van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA). Op het scrabblebord is het woord ‘Adonis’ te veranderen in ‘No Aids’: bij elkaar gevoegd is dat de titel van de talkshow (bron: persbericht).

Aan de talkshow werken onder andere mee: Wil Groot van Stichting Willen & Doen, die zich richt op hiv/aidsbestrijding in Afrika, Mikel Haman van de Suri-positivo’s, Ton Stevens van Poz & Proud en Wiebe van der Woude van het Aids Fonds. De diva wisselt de gesprekken af met zingen van liefdesliedjes en muziek laten horen van collega’s als Jan Mesdag, Hellun Zelluf en Vera Springveer. Zij overleden alle drie aan de gevolgen van aids. Op de expositie van Dolly is een Aids Memorialwand ingericht, waaraan iedereen een foto van een gestorven dierbare kan toevoegen.

Lees ook:Vera Springveer begraven
Lees ook:Trava-icoon Vera Springveer overleden
Lees ook:Hellun Zelluf overleed twintig jaar geleden
Lees ook:Love-in bij het Lieverdje op het Spui in Amsterdam
Lees ook:Wereld Aids Dag 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>