Dolly praat over Annemarie Grewel op homoradio

Op woensdag 18 juni praat Dolly Bellefleur met gasten over Annemarie Grewel, op de Amsterdamse homoradio MVS-radio van 19.00 tot 20.00 uur in ‘Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein’. De Amsterdamse lesbo-icoon (1935-1998) was een gewiekste vergadertijgerin en werd ook wel ‘de voorzitster van Nederland’ genoemd. Pas op latere leeftijd betrad ze de politieke arena en werd eerst lid van de Amsterdamse Gemeenteraad en later van de Eerste Kamer. (bron: persbericht)

 

Ze was adrem en to the point en had een norse uitstraling: dat maakte haar geliefd én gevreesd. Ze had lak aan conventies en praatte niemand naar de mond: ze was voor niets en niemand bang. Of misschien toch wel? We zullen het horen op MVS. Bellefleur praat met socioloog en journalist Annemiek Onstenk, die een biografisch portret over Grewel uitgaf. MVS-radio is te beluisteren in de regio Amsterdam via Salto Stads FM op de ether 106.8FM en op de kabel 103.3FM. Buiten de regio Amsterdam is de uitzending online te beluisteren via www.salto.nl, doorklikken naar StadsFM.

Lees ook:Dolly Bellefleur op homoradio: Bet van Beeren
Lees ook:Bellefleur babbelt over Moederdag op homoradio
Lees ook:Dolly eert Wim Hogenkamp op MVS
Lees ook:Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein
Lees ook:Dolly praat op MVS over Hugo van Mondfrans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>