Boete voor zoenende dames en klussende homo’s

Ook Singapore blijft een land, waar homo’s en lesbo’s weinig te zoeken hebben. De mediaraad van het land ziet er streng op toe of er onoorbare zaken op de buis verschijnen. Enkele weken geleden waren er twee zoenende dames op MTV te zien: o gruwel. De kabelmaatschappij die het uitzond, kreeg een boete van bijna vijfduizend euro opgelegd. Zoenende dames: dát mag niet, daar in Singapore. Onlangs kreeg de plaatselijke versie van Huis & Tuin een boete van ruim zevenduizend euro, omdat veel te duidelijk te zien was dat een homostel met zaag en verfkwast bezig was. Zie ook ‘Orale en anale seks taboe voor homo’s‘.

Twee homo’s knapten in het programma een kinderkamer op van hun geadopteerde zoon. Volgens de mediaraad was omroep MediaCorps ‘te ver gegaan’. Ze zouden zich schuldig hebben gemaakt aan ‘het normaliseren en promoten van een homoseksuele levensstijl’ en ook dát mag niet in Singapore. Overigens is het kennelijk geen probleem om er samen te wonen en een kind te adopteren, dát wel weer.

Lees ook:Jongetje betaalt COC 10 cent boete voor gebruik ‘homo’ als scheldwoord
Lees ook:Zoenende lesbo’s iets minder taboe
Lees ook:Kwart van de Hagenaars wil geen zoenende heren zien
Lees ook:Zoenende homo’s op straat blijven taboe
Lees ook:Homostel haalt baby uit Cambodja via Nederlandse ambassade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>