VANDAAG: Queer aan Zee loopt mee!

IMG_20161012_173922Vandaag, zaterdag 10 juni is de dag van de eerste Pride Walk en het tweede Rainbow Festival in Den Haag. Feest in de stad, leuk! Er zijn vele voorbereidingen getroffen en op de dag zelf helpt het weer geweldig mee: het wordt 22 graden en de website Weeronline geeft de dag nu al het cijfer 8. Queer aan Zee loopt mee met de Pride Walk (bron: persbericht).
-
Voel je vrij om je aan te sluiten bij de open LHBT+QIAP groep Queer aan Zee, ook al is dit je eerste keer. Juist dan zeker doen! Je leert nieuwe mensen kennen en je hebt wat leuks te doen samen, wat wil je nog meer?

We verzamelen om 13.30 uur op de Koekamp bij het Homomonument vlakbij Den Haag CS (vlakbij Malieveld). Daar zijn enkele toespraken en burgemeester Pauline Krikke geeft het startsein van de Pride Walk. Ze loopt zelf ook mee.
-
Wat doe je aan? Waar je jezelf lekker bij voelt. Dit kan een mooi zwart t-shirt zijn Een vrolijk shirt met een expliciete tekst en Pride kleuren. Bodypaint is welkom, bedek wel je genitaliën en borsten enigszins. Wat neem je mee? Goede zin en wat eten en drinken voor tijdens de loop. Er kan een spat regen vallen, dus een opvouwbaar regencape is misschien handig. Vind je het leuk om herrie te maken, neem dan een megafoon en een fluitje mee.
-
Wat mag er niet? Alcohol drinken op straat, dit mag alleen op horecaterrassen. Dus doe dat niet tijdens de Pride Walk. Wacht daarmee tot op de Grote Markt bij het Rainbow Festival. Ook geen (vlaggen)stokken. Als je een banner, bord of vlag wil dragen, neem het zo in de hand of kies voor dunne, kleine, flexibele stokken. Toegankelijkheid: tijdens de speeches is er een doventolk aanwezig. De route is 100% rolstoeltoegankelijk. Tot straks! Op naar een heerlijk feest!
-

Lees ook:The Hague Rainbow Festival en Pridewalk
Lees ook:Queer aan Zee borrel – zaterdag 30 september
Lees ook:Queer aan Zee – borrels en meer in Scheveningen
Lees ook:Curaçao Pride: 26 september t/m 2 oktober
Lees ook:Antwerpen Gay Pride 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>