Rainbow festival in Den Haag: 10 en 11 juni

IMG_20160602_124911Vrijdag 10 en zaterdag 11 juni beleeft de Haagse LHBT-gemeenschap voor het eerst sinds jaren een roze festival: The Hague Rainbow Festival. De cafés aan de Grote Markt, COC Haaglanden en de homohoreca elders in de Hofstad doen eraan mee. Vrijdag begint meteen welkomstparty, zaterdag is het hoofdevent op de Grote Markt.

Dan zijn er van 16.00 tot 23.00 meerdere activiteiten: dj’s, dragshows, live muziek en dans. Musicalster Antje Monteiro presenteert het event en sluiten het buitenfestival af. Daarna zijn er op het plein en elders in de stad afterparty’s. Op de Grote markt komt ook een voorlichtingsmarkt, met instanties als het COC, Gay Sport en Roze Ouderen. Sportclub Roze Blok uit Delft houdt in hetzelfde weekend op het strand van Kijkduin een internationaal gay beachvolleybal-toernooi.

Lees ook:The Hague Rainbow Festival en Pridewalk
Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven
Lees ook:Haarlem Roze Zaterdag 2012
Lees ook:Antwerpen Gay Pride 2015
Lees ook:COC Songfestival 2010 in Vlissingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>