Veel animo op Facebook voor Utrecht Canal Pride Parade

IMG_20160522_122006Robbert Kalff, eigenaar van de Utrechtse homobar Café Kalff aan de Oude Gracht 47, mag dit jaar niet meevaren tijdens de Amsterdamse Canal Parade. Hij kwam niet door de ballotage en toonde zich not amused daarover in een interview met gay.nl. Hij stoort zich vooral aan ‘het grote aantal niet LHBT-gerelateerde bedrijven op de lijst en pleit voor ‘een nieuwe botenparade, alleen voor LHBT’s, door de grachten van Utrecht. Dat daar genoeg animo voor is, blijkt uit de vele reacties op Facebook.

Kalff: ‘Langzamerhand staan de homo’s voor mijn gevoel steeds meer aan de kant commerciële boodschappen toe te juichen.’ Zelf richtte hij ook een Facebook-pagina op, ‘Don’t Rain on my Parade‘, onder het mom ‘Give us back our Parade!‘ Ook daarop komen veel positieve reacties binnen. ‘Midzomergracht en PANN hebben interesse getoond en staan ook positief achter het idee’, zei Kalff tegen gay.nl. ‘Het plan is om de eerste parade te organiseren tijdens het openingsweekend van het Midzomergracht Festival 2017′, dat ieder jaar in juni wordt gehouden.

Lees ook:Utrecht krijgt eerste eigen Canal Parade: op zaterdag 17 juli
Lees ook:Minister Jan Kees de Jager uit de Kast
Lees ook:Gay Village Tilburg blijkt stunt Roze Maandag
Lees ook:Ferry Doedens ontvangt Gay Media Award
Lees ook:Succesvolle eerste Utrecht Canal Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>