Verkoopdag bij COC Zwolle

IMG_20160602_124854COC Zwolle vertrekt uit het pand aan de Kamperstraat 17 en houdt een verkoopdag op zaterdag 28 november van 9.00 tot 15.00 uur. Het verenigingsgebouw met café moet leeg: alles wat los en vast zit, is voor aantrekkelijke prijzen mee te nemen. Van krukken, stoelen en tafels tot decor- en feestmateriaal, van klein bouw- en verbouwmateriaal tot kantoorspullen, lampen en keukenapparatuur: het wordt een echte boeldag waar iedereen welkom is (bron: persbericht).

Café De Garage is voor deze speciale dag nog even open. Vanwege de locatie in hartje Zwolle is aan de achterzijde in de Kalverstraat een afhaalmogelijkheid voor grote spullen. De opbrengst van de verkoopdag wordt ingezet om kosten te dekken voor het werk van COC Zwolle, zoals voorlichting op scholen. De vereniging die binnenkort ‘dakloos’ wordt, is nu bezig om de activiteiten en speciale cafémiddagen voor bijvoorbeeld jongeren en gehandicapten,op een andere plek in de stad te organiseren. Binnenkort maakt COC Zwolle bekend waar dat is.

Lees ook:COC Zwolle: thema-avond homo en geloof op 12 februari
Lees ook:Nieuw thuis voor COC Zwolle
Lees ook:Extra soa-prikactie bij COC Zwolle
Lees ook:iT Revival op 6 juli bij COC Zwolle
Lees ook:Coming Out Dag in Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>