De Lesbo-Code: koffie-ochtenden in Amsterdam

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Vanaf 8 november start er een koffieochtend van de Lesbo-Code in het net gerenoveerde Huis van de Wijk, elke zondag van 11.00 tot 12.30 uur in de buurtkamer. Een ruime kamer met een zitje, tafels en stoelen, piano, pc’s en een flat screen. Het café is ernaast voor lekkere koffie en thee, en eventueel broodjes en soep voor de liefhebbers rond lunchtijd. De vraag komt voor een koffieochtend komt van Ellen, die 150 meter van het Huis van de Wijk woont en door de week werkt, maar toch dolgraag met een koffieochtend wil beginnen, vandaar de zondag. ’s Middags zijn er vaak nog andere activiteiten in het Huis van de Wijk (bron: nieuwsbrief).
‘Eindelijk gaan we beginnen met facebook’, meldt de Lesbo-Code. ‘Dit wordt een besloten groep, d.w.z. dat je je moet aanmelden om mee te doen aan ‘discussies’ en om stukjes, plaatjes etc te plaatsen. Er zijn al wat ideeën om bv op elke vrijdagmiddag iets persoonlijk van iemand te plaatsen, zoals een kort verhaal, een gedicht, een belevenis, etc. Deze bijdragen zijn leesbaar als je bent ingeschreven bij de groep. Monica wordt moderator, dat wil zeggen dat zij de aanmelding al dan niet accepteert.’ De naam van de groep is ‘De Lesbo-Code’, en je kunt je nu al aanmelden via [email protected]

Ellen is gastvrouw bij de koffieochtend in Buitenveldert, Linda in Nieuw-West en Annemarie in Zuid. Han is onze ontwerpster voor de PR, folder en website. En zodra de website klaar is gaat Monica zich bezig houden met Facebook. Marjan blijft voorlopig de Rondzendbrieven/Nieuwsbrieven schrijven en rondmailen.

Koffieochtenden:
Buitenveldert: elke zondag van 11.00 tot 12.30 uur, vanaf 8 november in Huis van de Wijk, buurtkamer, A.J. Ernststraat 112 (naast het winkelcentrum, tel. 020-6449936; bus 62 en 199; gratis parkeren)

Nieuw-West: elke donderdag vanaf 10.30 uur in Vrouw & Vaart, President Allendelaan 733 (tel. 020-4100452; gratis parkeren)

Zuid: elke dinsdag vanaf 10.30 uur in Huis van de Wijk Olympus, Hygiëaplein 10 (tel. 020-6796825; tram 16 en 24, bus 15)

 

Lees ook:Lesbo-code timmert aan de weg met vernieuwde website
Lees ook:De Lesbo-Code – Voorvertoning video gedichten in Buitenveldert
Lees ook:Lesbo-code – programma najaar 2013
Lees ook:De Lesbo-code – zondagmiddag 21 februari
Lees ook:De Lesbo-Code, filmmiddag op zondag 16 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>