PANN terug in Den Haag

IMG_20160518_132238PANN is terug in Den Haag. Het leukste gayfeest van Nederland geeft op zaterdag 31 januari een feest in Paard van Troje. PANN bezoekt jaarlijks Den Haag en het feest is elk jaar weer een absolute topper. De kaartverkoop voor PANN Den Haag is al van start en tickets zijn verkrijgbaar via pann.nl/kaartverkoop en in alle Primera-winkels. De tickets hebben een prijs van € 7,00 excl. fee. Het feest start om 22.00 uur en duurt tot 04.00 uur (bron: persbericht).

In de kleine zaal brengt PANN underground & urban; R&B, Hiphop en Trap & Twerk muziek tot leven. In de grote zaal zullen de P-residents de lekkerste pop, dance en alle klassiekers draaien. ‘Een feest in Den Haag en in Paard van Troje is al jaren vaste prik bij ons en ook in 2015 slaan we de Hofstad niet over. Het is namelijk altijd een geweldig feest met enthousiaste Hagenezen’, aldus Simon Timmerman, voorzitter Stichting PANN.

Stichting PANN is een Utrechtse homojongerenorganisatie en is in 1969 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie van homojongeren in Nederland. PANN organiseert zo’n 30 evenementen per jaar in Utrecht en de rest van Nederland voor LHBT-jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast verzorgt en subsidieert PANN ook maatschappelijke activiteiten om de homo-emancipatie te bevorderen. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. In 2013 was PANN de drijvende kracht achter de organisatie van de landelijke Roze Zaterdag in Utrecht met ruim 55.000 bezoekers.

Lees ook:PANN-on-Tour feest in Den Haag
Lees ook:PANN terug in Amsterdam
Lees ook:PANN met ‘Sparkle of Spring’ naar Breda
Lees ook:Eerste PANN-on-Tour 2010 in Den Haag
Lees ook:PANN komt opnieuw naar 013 Tilburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>