Pink Nieuw-West gaat het (Turkse) schip in!

pink-nieuw-west-klein-300x83Pink Nieuw-West, het roze borrel-initiatief in stadsdeel Nieuw-West voor iedereen die gay, lesbisch, biseksueel, transseksueel of daar nieuwsgierig naar is, laat op donderdag 12 december de documentaire ‘De Turkse Boot’ bij Coco’s Kitchen vertonen. Normaal gesproken komen de belangstellenden in de wijk bij elkaar op de eerste donderdag van de maand, maar aangezien dat Sinterklaasavond is, is besloten tot verplaatsing naar de 12de. De plek is wel dezelfde: CoCo’s Kitchen aan de Otto Heldringhstraat 13-D in Nieuw-West. (bron: persbericht).

Pink Nieuw-West is een buurtinitiatief die maandelijks een borrel organiseert waarbij iedereen die zich ‘GLOBE’ voelt, meer dan welkom is. Globe staat hierbij voor Gay, Lesbian, Open minded, Bisexual, Et cetera. Op 12 december wordt, geheel in lijn met de Sinterklaastraditie, getrakteerd: in samenwerking met stichting Eigenwijks wordt de film ‘De Turkse Boot’ vertoond, een 56 minuten durende documentaire van filmmaker Chris Belloni over de eerste prideboot in de geschiedenis van de Amsterdamse botenparade waarop alleen Turkse homoseksuelen stonden. De initiatiefnemer van de boot, Döne Fil, en spelers Oguz Acer en Tugba Özdemir komen ook voor het nagesprek. Iedereen die dat wil, kan met hen in discussie gaan. SDe film wordt vertoond vanaf 20:15 uur, maar CoCo’s Keuken is open vanaf 19:00 uur. Mee-eten? Geef dit dan even door (020-767 0418).

Lees ook:Nieuwjaarsborrel Pink Nieuw-West
Lees ook:Pink Nieuw-West houdt nieuwjaarsborrel 2017
Lees ook:Première documentaire ‘De Turkse boot’
Lees ook:Pink Nieuw-West: Post-Valentijn Pink Drink
Lees ook:Homoseksualiteit in de sport: (hoe) gaat dat samen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>