Willeke Alberti homo-oma

Willeke Alberti vindt zich met haar 66 jaar te oud om nog door te kunnen gaan voor homomoeder. De homo-icoon noemt zichzelf liever homo-oma. ‘Oma van de Gays’, zei ze tijdens de Amsterdam Gay Pride. Traditioneel werd de week afgesloten met een groot slotfeest, dit jaar niet voor de Stopera maar op het Rembrandtplein. Al even traditioneel verzorgde de zangeres een optreden op het podium op het Rembrandtplein.

 

‘Het is een mooie traditie en ik kijk er altijd naar uit’, zei ze tegen Shownieuws. ‘Ik probeer altijd een paar pondjes te verliezen om in mijn mooiste jurk gekleed te gaan.’ Collega Patricia Paay zou ook optreden, maar haakte op het laatste moment af: ze zou ziek zijn.

Lees ook:Expositie ‘Dolly Bellefleur, mijn muze’ in Stopera
Lees ook:Beau van Erven Dorens kneust rib tijdens Canal Parade
Lees ook:Lijstje van aardige links
Lees ook:De pondjes, sporten en het taboe
Lees ook:De rode schoentjes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Willeke Alberti homo-oma

  1. Toontje

    Patricia Paay zegt van zichzelf nauw met de homogemeenschap verbonden te voelen, zeker ‘n kou gevat op haar halfblote borsten de dagen ervoor ? Dat geile wijf had gewoon ‘n paacetemolletje moeten slikken en gewoon op het slotfeest aanwezig moeten zijn !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>