PinkNoord van start

Het stadsdeel Amsterdam Noord krijgt een roze buurtborrel. PinkNoord is een driemaandelijkse borrel voor de holebi-gemeenschap in Noord. De aftrap is op donderdag 20 mei 2010 om 20.00 uur in café De Pont. Homo, lesbo’s, transexuelen en bi’s zijn vaak onzichtbaar in een wijk: anoniem voor anderen, maar ook onderling. PinkNoord biedt de mogelijkheid met elkaar kennis te maken en de onzichtbaarheid te doorbreken (bron: persbericht).

 

Pink Noord is na Amsterdam centrum, Oost en West het vierde stadsdeel met een roze buurtborrel.PinkNoord vind elke drie maanden op een andere locatie plaats. Elke keer op een bekende, zichtbare locatie in Noord. PinkNoord is geen vereniging maar een bewonersinitiatief van mensen in het stadsdeel Amsterdam Noord. Je kunt geen lid worden en je bent tot niets verplicht. ‘Moet dat nou’, hoor je buitenstaanders al vragen: ‘Nee, niets moet’, antwoordt de organisatie. ‘Maar het kan leuk zijn meer gelijkgestemden in je eigen woonomgeving te kennen. En soms zelfs handig. Voor het lenen van het spreekwoordelijke kopje suiker, voor een betrouwbaar sleuteladres in geval van nood, een fijne oppas voor je kat en planten tijdens je vakantie, een stimulerend sportmaatje, deskundige computerhulp, een referentie van een goede hulp in de huishouding, of als boodschappendienst als je ziek bent en zelf de deur niet uit kunt.’ Geïnteresseerden vinden op www.pinknoord.nl meer informatie en kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees ook:Buurtborrel PinkNoord
Lees ook:Buurtborrel PinkNoord Amsterdam
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>