Na club Exit nu ook homobar April de klos

Er dreigt een ware kaalslag in de Amsterdamse homo-uitgaanswereld. Na club Exit in de Reguliersdwarsstraat moet nu  homocafé April het ontgelden. Een woordvoerder van Heineken bevestigde tegen Gay.nl dat het pand zal worden ontruimd. Horecatycoon en eigenaar Sjoerd Kooistra had ook dit pand ondergebracht in een aparte BV, waarover hij naar eigen zeggen niets te zeggen heeft. Heineken wil de huur innen, de magnaat wast zijn handen in onschuld en de Amsterdamse (homo)horeca loopt zware klappen op. 

 

De uitbater ‘krijgt nog de kans om de betalingsachterstand weg te werken’, maar volgens de woordvoerder ‘wordt er ontruimd: het zal niet lang meer duren.’ Of het naastgelegen Soho ook de klos wordt en dicht moet, is nog even afwachten, aldus Gay.nl: de bar hoeft nog niet voor de rechter te verschijnen. ‘Geen idee of dat nog gaat komen; we bekijken het per keer’, aldus de persvoorlichter. Eerder deze maand werd Dante ontruimd; over The Tree Sisters heet Heineken nog geen beslissing genomen. He tis nog niet bekend wat er met de leegstaande panden gaat gebeuren.

Lees ook:Historisch pand in Londense homohart door brand verwoest
Lees ook:Soho blijft voorlopig open
Lees ook:Heineken haalt club Exit leeg
Lees ook:Heineken werkt aan herstel Reguliersdwarsstraat
Lees ook:Transseksueel krijgt borsten niet vergoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>