Eerste homoborrel Universiteit van Amsterdam

Vrijdag 2 oktober 2009 vindt de allereerste homoborrel plaats op de Universiteit van Amsterdam (UvA). De borrel is bedoeld voor studenten en medewerkers en zal iedere eerste vrijdag van de maand plaatsvinden. Organisator UvA Pride is het eerste platform dat zich specifiek richt op de roze studenten en medewerkers op de Universiteit. Uit onderzoek bleek dat de helft van hem zich gediscrimineerd voelt. UvA Pride wil dat percentage drastisch naar beneden zien te krijgen en hoopt op samenwerking met het College van Bestuur (CvB) van de universiteit. 

Dat dit niet vanzelfsprekend is, bleek deze zomer, toen het CvB een verzoek om deel te nemen met een eigen universiteitsboot aan de Canal Parade afwees. De eerste borrel op vrijdag 2 oktober vindt van 17.00 tot 19.30 uur plaats in het Atriumcafé (naast de mensa), Oudezijds Achterburgwal 237. Iedereen is welkom en het eerste drankje is gratis.

Lees ook:UvA Pride Movie Night
Lees ook:Homo’s – en lesbo’s Universiteit van Amsterdam verenigen zich
Lees ook:Primeur: UvA Pride medewerkerborrel
Lees ook:Universiteit laat homo’s in de kou staan
Lees ook:UvA Pride lezing: de homo versus de protestant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>