Tweede debatronde Amsterdam Gay Capital

Amsterdam moet weer de Gay Capital van Europa worden. Daarover organiseerde ProGay, tegenwoordig organisator van Amsterdam Pride en de Canal Parade, zaterdag 4 april een debat met de hele Amsterdamse roze gemeenschap. Zaterdag 9 mei 2009 vindt de tweede bijeenkomst plaats. Samen met roze organisaties als Homo Sport Nederland en COC Amsterdam en met de inbreng van de aanwezigen op 4 april heeft ProGay een tussenrapport opgesteld. Daarover buigen de roze Amsterdammers zich op 9 mei in Casa 400.

 

Aan het eind van de middag moet de definitieve tekst vastliggen voor het rapport, dat naar het College van Burgemeester en Wethouders zal gaan. De stad Amsterdam had ProGay gevraagd om met plannen te komen. De deuren van Casa 400 aan de James Wattstraat 75 gaan om 12.00 uur open; wethouder Freek Ossel opent de middag om 12.30 uur. De James Wattstraat ligt vlakbij het Amstel Station: een achterafstraatje achter de Wibautstraat.

Lees ook:Carolien Gehrels opent Amsterdam Gay Capital brainstormdag
Lees ook:Amsterdam moet weer Gay Capital worden
Lees ook:Hoe moet je op potenrammers reageren?
Lees ook:Amsterdam Gay Capital: we moeten het zelf doen
Lees ook:ProGay presenteert nota Amsterdam Gay Capital

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tweede debatronde Amsterdam Gay Capital

  1. Pingback: Amsterdam Gay Capital: we moeten het zelf doen | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>