Delftse homogroep DWH bestaat 40 jaar

DelftDe Delftse Werkgroep Homoseksualiteit (DWH) bestaat 40 jaar en vier dit onder andere met maandelijkse lustrumlezingen. Daarin komen  uiteenlopende onderwerpen aan bod, die met homoseksualiteit te maken hebben, zoals de relatie tot religie, ouderen en wetenschap. Op zondag 1 juni komt Frank van Dalen, voorzitter van COC Nederland zijn visie geven op landelijk homobeleid.

Ronald Vuijk, wethouder van Delft, komt het regionale beleid belichten. Daarna is er tijd voor discussie. De lezing begint om 16 uur en eindigt rond 18 uur, met daarna in het DWH-café  een borrel en diner. Aanmelden bij [email protected]. DWH werd in 1968 opgericht als DSWH: S stond toen nog voor studenten. DWH bleef altijd onafhankelijk, waar andere lokale verenigingen door het COC werden opgeslokt. DWH is een ontmoetingsplek voor homo’s, lesbo’s en biseksuelen van alle leeftijden en heeft als doel de acceptatie in de samenleving te vergroten.

Lees ook:UvA Pride lezing: homoseksualiteit en boeddhisme
Lees ook:UvA Pride lezing: de homo versus de protestant
Lees ook:UvA Pride lezing over religie en homoseksualiteit
Lees ook:UvA Pride lezing en borrel
Lees ook:Eerste UvA Pride Science Lecture

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>