Jong & Out bij COC Limburg

Na twee succesvolle ontmoetingsmiddagen in januari en februari organiseert COC Limburg op zondag 9 maart vanaf 14.00 uur weer een meeting voor jonge homo’s en lesbo’s tot en met 18 jaar in Café Rosé van COC Limburg, Bogaardenstraat 43 in Maastricht. De meeting staat in het teken van Pasen. Jongeren die de weg niet kennen, kunnen zich tussen 13.30 en 13.45 uur verzamelen voor de hoofdingang van station Maastricht: daar staat iemand van de organisatie klaar.

De COC Jongerengroep Jong & Out kreeg landelijke bekendheid door de 16min-boot tijdens de Gay Pride 2007 in Amsterdam, waarop meer dan veertig jongeren meevoeren. Jong & Out bij COC Limburg is de eerste ontmoetingsactiviteit voor jongeren tot en met 18 jaar in Limburg; ze worden iedere tweede zondag van de maand gehouden. Ook de ouders van jongeren en/of heterovrienden zijn welkom. Info www.jongenout.coclimburg.nl , www.coclimburg.nl

Lees ook:COC Limburg organiseert Jong&Out feest
Lees ook:Eerste Jong&Out Party Limburg in Maastricht
Lees ook:Jong&Out Party Limburg in Maastricht
Lees ook:COC Limburg start met Expreszo
Lees ook:Aftrap nieuwe seizoen bij COC Limburg Café Rosé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>