Potenrammers slaan man in elkaar in Antwerpen

IMG_20160602_124726Zaterdagnacht is een 35-jarige man in Antwerpen door twee mannen aangevallen en in elkaar geslagen. De politie onderzoekt de zaak en bestudeert de camerabeelden. Het slachtoffer had kort na middernacht met een vriendin café ‘t Nivo in de Grote Pieter Potstraat verlaten en was op weg naar huis.

In het café had hij al twee mannen gezien die hem agressief bekeken. Op straat sloegen ze hem in elkaar. De vriendin kon wegvluchten en waarschuwde de vriend van het slachtoffer. ‘Ze hadden er echt plezier in’, zei hij later. De daders vluchtten weg en lieten hem bloedend op straat achter. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht; er bleek een botje achter zijn oog gebroken. Het slachtoffer is ervan overtuigd dat hij vanwege zijn geaardheid werd aangevallen, iets waar de politie ook van uitgaat.

Lees ook:Homo op Koningsdag in Groningen aangevallen
Lees ook:Politie zoekt slachtoffers homogeweld
Lees ook:Alweer zware mishandeling op homo-ontmoetingsplek Vondelpark
Lees ook:Mogelijk levenslang voor daders moord op homo in Chili
Lees ook:Travestiet overleden na ruzie tijdens date Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>