Bizar Republikeins voorstel: ‘genital-checking’ in openbare toiletten

download (3)In de Amerikaanse staat Washington is een bizar wetsvoorstel ingediend: ‘genital-checking‘ in openbare toiletten. Wetsvoorstel 6548 werd donderdag in de staat met Republikeinse steun aangenomen door de Senaatscommissie Law & Justice. Op zijn Amsterdams gezegd: ‘kutje-kijken voor je naar de wc mag’.

Het wetsvoorstel houd in dat niemand in een privé-omgeving als een toilet, douche, sauna, locker-room in openbare instellingen mag worden toegelaten met een andere geslacht dan die op het bordje op de deur staan aangegeven. Als de wet erdoor komt, zou dat zomaar kunnen betekenen dat iedere vrouw haar vagina en iedere man zijn piemel moet laten zien. Transgenders zullen erdoor in de problemen komen. Het kan nog bizarder: in de staat Indiana is afgelopen week een voorstel ingediend dat mensen die naar de wc willen dwingt eerst een chromosomentest te ondergaan.

Lees ook:Oostenrijk: nieuwe regering buigt zich opnieuw over ‘homohuwelijk’
Lees ook:Rusland wil kinderen bij homo-ouders weghalen
Lees ook:Transgenders en de openbare toiletten
Lees ook:Florida wil wc-keuze transgender inperken
Lees ook:Reclamefilmpje vanuit de vagina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>