‘Geurboot’ met de Vengaboys op Canal Parade

De jaren ’90 popgroep Vengaboys vaart mee tijdens de Amsterdam Canal Parade op zaterdag 2 augustus, op de zogenaamde ‘Geurboot‘. Het Haagse ‘straight-friendly’ feest Popcake verzorgt een primeur: de allereerste ‘geurboot’ ooit. Op de boot komen machines die zoete geur van cake, snoep en zoetigheid zal verspreiden.

Popcake vindt zes keer per jaar plaats in The Penthouse, op de 42e verdieping van de The Hague Tower naast station Hollands Spoor (in de volksmond ‘het Strijkijzer’). ‘Als apostelen van liefde en feest zijn wij trots opnieuw bij de Canal Parade te mogen zijn’, vertelden de Vengaboys, ‘de leukste boten- en potenparade ter wereld die intolerantie laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.’

Lees ook:Straight – Friendly feest POPCAKE Den Haag bestaat 3 jaar
Lees ook:Amsterdam Canal Parade 2014
Lees ook:Vrijdag 30 juni: THE SUMMER IS MAGIC with POPCAKE
Lees ook:Londen heeft speciale Pride-bus
Lees ook:Utrecht krijgt eerste eigen Canal Parade: op zaterdag 17 juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>