Alcoholics Anonymus starten gay groep

Alcololics Anonymus (A.A.) Amsterdam is een speciale groep gestart voor homo’s/LGTB’s met een drankprobleem: iedere donderdagavond. De groep is al van start gegaan, maar wil graag uitbreiden. AA heeft een 24-uurs hulplijn (020-625.60.57) en iedereen kan contact opnemen via het contactformulier van de website.

 

De meetings zijn in het Engels, net als de website. Iedereen is welkom. De van alle A.A. group meetings is om ervaringen, kracht en hoop met elkaar te delen om hun gemeenschappelijke probleem op te lossen en anderen daarbij te helpen. Daarvoor zijn open meetings voor iedereen toegankelijk, en gesloten meetings voor A.A. leden en voor mensen die aan hun drankprobleem willen werken.

Lees ook:COC lanceert Gay-Straight Alliance site
Lees ook:Oudere homo met hiv en kanker: drie stigma’s ineen
Lees ook:Vijf jaar Secret Garden – voor roze migranten
Lees ook:End-of-Life Conversations: website voor LGBT senioren
Lees ook:Aftellen tot hiv en aids de wereld uit zijn. Steun het AIDSmonument!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alcoholics Anonymus starten gay groep

  1. Max

    Is dit nieuw? Ik heb reeds 10 jaar terug een gay AA club gevolgd. Was best goed eigenlijk maar wist niet meer dat het niet meer bestond. Er is denk ik binnen de scene behoefte aan zoiets omdat veel van het sociale leven zich in de kroeg afspeeld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>