Rugbyclinic voor homomannen

IMG_20160524_151859Op zaterdag 17 april 2010 organiseert  Amsterdam Lowlanders Gay Rugbyclub een clinic voor homomannen die interesse hebben in rugby. De training vindt plaats bij de Amstelveense rugbyclub ARC 1890 in Amstelveen, Sportpark Amstelveen, Sportlaan 25-C. De clinic begint om 15.00 uur en duurt twee uur. Na afloop is er de Derde Helft: diner en feest. Deelname is gratis. Aanmelden kan via [email protected] (bron: persbericht).

 

Een clinic bleek in het verleden een prima gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met rugby en Amsterdam Lowlanders. Na een korte theorie over de belangrijkste spelregels worden de eerste rugbybeginselen in praktijk gebracht. De Lowlanders laten zien hoe je tackelt,kickt en een try scoort. De training wordt afgesloten met een partijtje ‘touch rugby’, de rugbyvariant waarbij tackelen uit den boze is.

 

Na afloop van de introductie kunnen nieuwkomers besluiten of ze verder willen met rugby, Amsterdam Lowlanders en ARC 1890, waarvan de Lowlanders deel uitmaken. In juni neemt Amsterdamn Lowlanders deel aan The Bingham Cup in de Verenigde Staten, het tweejaarlijkse wereldtoernooi voor gay rugbyclubs. In 2011 organiseert Amsterdam Lowlanders de The Union Cup 2011, de Europese variant.

Lees ook:Naaktfoto’s rugbyspelers Amsterdam Lowlanders in jaarkalender
Lees ook:WK Gay Rugby 2018 in Amsterdam
Lees ook:Internationaal Gay Rugby toernooi in Amsterdam
Lees ook:Homo rugbyclub op Museumplein Amsterdam
Lees ook:ARC Amsterdam Lowlanders en Bear-Necessity zetten schouders onder speciale rugbyeditie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>