Gayslowdating, nieuwe manier van ontmoeten

Gayslowdating is ‘een ideale manier om leuke activiteiten te ondernemen en tegelijk andere single mannen te ontmoeten. Natuurlijk moet je niet primair gaan slowdaten om de prins op het witte paard tegen te komen.’ Dat meldt de website van Gayslowdating, waarop meer informatie over deze manier van elkaar ontmoeten te vinden is. Het woord ‘slow’ staat voor bewust, eerlijk, low budget en onthaasting.

 

Met activiteiten als een weekend wadlopen, een zeilweekend in het Groene Hart, een museumwandeling in Leiden en een Friese 11-stedenfietsentocht. Het ontstond op initiatief van enkele Friese mannen en is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk, dat eerdaags de aanmelding van de duizendste single man tegemoet kan zien. Deze gelukkige single zal geheel gratis mogen deelnemen aan de tien activiteiten die dit jaar staan gepland. Gayslowdating is een onderdeel van stichting G-ID. Dit platform werd in 2008 opgericht en wil vernieuwende ‘gay-identity’ activiteiten ondersteunen op het gebied van ontmoeting, vrijetijdsbesteding en zelfontplooiing (bron: persbericht).

Lees ook:Gayslowdating lanceert nieuwe website
Lees ook:Gayslowdating organiseert Sportief wadloopweekend
Lees ook:Nieuwe activiteit van Gayslowdating
Lees ook:Activiteiten Gayslowdating in september
Lees ook:Gayslowdating: Zomermidweek in augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>