Politie waarschuwt partygangers na XTC-dode

Een dertiger overleed zondagnacht nadat hij waarschijnlijk XTC had geslikt. Hij viel rond half vijf flauw in de nachtclub ‘Fridge’ in het Britse Brixton. Toen de ambulance arriveerde, was een tweede man ook flauwgevallen. Één van beide mannen bleek bij aankomst in het ziekenhuis gestorven. De andere man verkeert nog in kritieke toestand, maar hij is stabiel. Zie ‘Veel water drinken bij gebruik XTC gevaarlijk‘.

Drie uur later viel een twintiger flauw in nachtclub ‘Fire’ in Vauxhall. Ook hij is naar het ziekenhuis gebracht en verkeert nog steeds in kritieke toestand. Ook bij hem zou het om het gebruik van XTC gaan. De Britse politie heeft alle bezoekers van de nachtclubs op het hart gedrukt om onmiddellijk medische hulp te zoeken, als ze drugs hebben ingenomen en zich plotseling onwel voelen.

Lees ook:Drie mannen naar ziekenhuis na drugsgerelateerd incident in homosauna Londen
Lees ook:Niet pluis op homo-ontmoetingsplaats Vondelpark
Lees ook:Duitse homo-activist levensgevaarlijk gewond na brute aanval in Servië
Lees ook:Ook bij de Britten steeds meer homohaat
Lees ook:Gay Dog Show tijdens Londen Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>