Lady Gaga haalt uit naar homofobe fan

IMG_20160518_141116De homovriendelijke zangeres Lady Gaga voelde zich tijdens een optreden in een club in Ottawa gedwongen op te treden tegen een homofobe man. Ze was bezig aan een dansnummer met vrienden, toen een man op haar afkwam en homovijandige uitlatingen riep naar haar en collega ster Adam Lambert. Volgens het Amerikaanse roddelblad National Enquirer riep hij Lambert verwensingen naar zijn hoofd en riep hij dat Gaga een man was.

De zangeres vuurde terug: ‘Dat vind jij. Ik ga geen tijd verspillen daaraan iets te veranderen.’ Daarop schold hij het duo uit voor ‘freaks’ en riep dat ze naar de hel zouden gaan. Daarop greep Gaga in: ‘Nou is het wel genoeg. Mij mag je noemen wat je wilt, maar als je mijn vrienden uitscheldt, is het oorlog.’ Ze goot een glas leeg over zijn hoofd en liep weg.

Lees ook:Seks bevredigt Lady Gaga niet
Lees ook:Homohaters willen concert Lady Gaga verstoren
Lees ook:Lady Gaga lanceert Born This Way Foundation
Lees ook:Lady Gaga wil duet met Susan Boyle
Lees ook:Lady Gaga gasthoofdredacteur Metro

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lady Gaga haalt uit naar homofobe fan

  1. Rob

    Heel goed!

    Hoe kan een persoon zich in een club nou daar druk om maken? Gaan we niet opstap om een leuke avond te hebben en iedereen te respecteren?

      /   Reply  / 
  2. valerie

    go GAGA…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>