COC organiseert lijsttrekkersdebat in Den Haag

Op zondagmiddag 17 mei 2009 organiseert COC Nederland in samenwerking met COC Haaglanden een lijsttrekkersdebat in Studio Dudok in Den Haag. De datum is ideaal: de International Day Against Homophobia (IDAHO). Een mooi roze beginpunt om de lijsttrekkers aan de tand te voelen, die naar de kiezersgunst dingen voor de verkiezingen van het Europese Parlement op 4 juni. Thema’s die ons aangaan, zijn: Wat hebben homo’s aan Europa? Is de positie van de roze Europeaan verbeterd of verslechterd? Wat denken partijen de komende jaren te (kunnen) betekenen?

Aan het debat doen in ieder geval lijsttrekkers mee van de PvdA (Thijs Bergman), de SP (Dennis de Jong), de PVV (Barry Madlener), de PvdD (Natasja Oerlemans), GroenLinks (Judith Sargentini) en D66 (Sophie in ‘t Veld). Namens de VVD komt Jeanine Hennis-Plasschaert. De CU zal waarschijnlijk niemand sturen, vanwege de zondagsrust. Of het CDA iemand stuurt? Het persbericht rept nergens over; me dunkt dat de grootste partij van het land niet zou mogen ontbreken. Om 12.00 uur opent Studio Dudok aan de Hofweg 1A haar deuren. Om 12.30 uur begint het debat (bron: persbericht).

Lees ook:Cohen bij Roze Lijsttrekkersdebat
Lees ook:D66’er Sophie in ‘t Veld haalt uit naar Rutte op Gay.nl
Lees ook:Meerderheid Kamer wil seksuele geaardheid opnemen in Artikel 1
Lees ook:Nederlandse Europarlementariërs willen Conchita in Brussel
Lees ook:Debat over homorechten in café Prik Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “COC organiseert lijsttrekkersdebat in Den Haag

  1. Sara

    Zita: Yasmine gaat scheiden: ” we laten mekaar los “. Reacties: ” Geen gevoelens hebben voor een man, maar wel ‘t sperma willen of draagmoeder zijn ? “… Minister Rouvoet (Jeugd en Gezin) heeft 15 mei uitgeroepen tot Dag van het Gezin. Roze Dag van het Gezin: COC Nederland en de stichting Meer dan gewenst houden vrijdag de Roze Dag van het Gezin in Amsterdam.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>