Commando’s door het lint

Een opmerkelijk bericht uit Engeland. Daar zijn acht soldaten in het Noorse Harstad gearresteerd nadat zij in bar Sfinx naakt aan de bar het op een zuipen hadden gezet.

Daarbij maakten zij ook nog onzedelijke opmerkingen naar vrouwen en pisten over elkaar heen. Barman Peter Holmbakken vertelde de nationale krant: “Ik kan goed begrijpen dat de vrouwen zich beledigd voelen. Het was niet leuk meer zoals deze mannen zich te buiten gingen in hun gedrag’.

Een woordvoerder voor het Ministerie van defensie zei: “Wij nemen dit bijzonder hoog op en zullen maatregelen nemen. Wij kunnen bevestigen dat acht soldaten van het 59ste bataljon commando’s door de Noorse politie voor ongepaste gedrag zijn gearresteerd. Alle acht soldaten die inmiddels weer vrij zijn gelaten, hebben een boete betaald. De soldaten waren in Noorwegen op oefening en zijn nu naar Engeland teruggekeerd. De eenheid zal interne disciplinaire maatregelen nemen tegen de soldaten”.

Lees ook:Björn Borg lanceert campagne tegen gearrangeerd huwelijk India
Lees ook:Homo-sauna’s moeten dicht
Lees ook:Saoedi-Arabië wil homo’s vaker ter dood veroordelen
Lees ook:Noorse priesters mogen geen homohuwelijken inzegenen
Lees ook:Twintig vermeende homo’s en transgenders opgepakt in Marokko

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>