Tv-tip: Marc-Marie Huijbregts in Zomergasten

IMG_20160518_105644Vanavond is de eerste aflevering van Zomergasten, het avondvullende interviewprogramma van de VPRO waarin bekende Nederlanders in de gelegenheid worden gesteld om hun favoriete televisieavond samen te stellen. Jelle Brandt Corstius is voor de twee keer gastheer en ontvangt vanavond om 20.15 uur op Nederland 2 een publiekslieveling: Marc-Marie Huijbregts, acteur, cabaretier, zanger en presentator. Bij het grote publiek is de in 1964 geboren  Tilburger wellicht vooral bekend als sidekick bij de talkshow ‘De Wereld draait door’.

 

In 1999 beleefde hij zijn doorbraak op het Camaretten Festival en won er zowel de jury- als de publieks- en de persoonlijkheidsprijs. Sindsdien maakte Huijbregts vier soloprogramma’s. Sinds 2006 is hij te zien in de tv-serie ‘’t Schaep met de 5 Pooten’. Iedere zomergast mag een favoriete film uitkiezen die na Zomergasten wordt vertoond. Huijbregts kiest voor ‘Chère Inconnue’, een Franse film uit 1980 met de legendarische actrice Simone Signoret. De film begint om 23.20 uur op Nederland 2.

Lees ook:Show Marc-Marie Huijbregts op tv
Lees ook:CinemAsia Jury Award voor Koreaanse film Night Flight over homoseksualiteit
Lees ook:Paul de Leeuw samen met Joop van den Ende
Lees ook:Erwin Olaf’s keuzes in Zomergasten
Lees ook:Gay-pride Leeuw filmfestival Venetië

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Tv-tip: Marc-Marie Huijbregts in Zomergasten

    1. Hahaha

      Ik ben liever groter beneden dan daar boven.

        /   Reply  / 
    2. Paul

      maar grotere hersenen heeft niets te maken met vestand,maar je moet grotere hersenen wel in je hoofd mee dragen.Dan kun je beter een grote knots in je broek hebben.

        /   Reply  / 
      1. Drama Queen

        Jeetje Paul dat jij daar al s’morgens om 6.39 uur aan denkt:-)

          /   Reply  / 
        1. Paul

          He Drama,,ik weet niet of jj het weet hoor maar het is hier een uurtje later.En s morgens vroeg is het hier niet wakker worden om halfacht,maar het gaat hier dag en nacht door hoor.Mensen slapen gewoon op het strand,en als ze wakker worden gaan ze niet naar hun werk of zo,MAAR AAN DE ZUIP.WWWHHHAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nou ik ga weer de stad in,doei tot later.doei hahaha

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>