Gay & Happy – handboek voor de moderne homo

Na meerdere decennia is er een nieuw Nederlands handboek voor 18+ homo’s uit: ‘Gay & Happy – Handboek voor de Moderne Homo’. De lancering van het boek vindt op zaterdag 2 april 2011 plaats bij Boekhandel Vrolijk van 17:00 tot 18:00 uur. Aansluitend is er een borrel bij Cozy Bar, een nieuwe gay-bar in de Sint-Jacobsstraat naast leerbar de Web. Special guest star Dennis Boutkan, voorzitter van COC Amsterdam, neemt het eerste gesigneerde exemplaar in ontvangst. Eindelijk weer eens een lekker prikkelend boek met leuke én serieuze tips voor homomannen’, reageerde Boutkan.

 

Sinds ‘Mannenkoorts’ uit de jaren tachtig kwam er nooit meer een Nederlands handboek uit dat zich richt op volwassen homomannen. Maar nu is er ‘Gay & Happy’ Het project heeft een ‘kameleontische voorgeschiedenis’, meldt het persbericht: een spontane blogpost van publicist Steven van Lijnden resulteerde in een reeks artikelen in Gay & Night en dat leidde uiteindelijk tot een boek, sterk bewerkt en met veel nieuw materiaal. Peter Welleman illustreerde zowel de artikelen als het boek.

 

De publicist over zijn handboek: ‘Ik schreef het met de bedoeling te amuseren, informeren en adviseren, voor beginners én veteranen in de mannenliefde. Bij ‘Gay & Happy’ zit je goed, of je nou voornamelijk interesse hebt in dating, relaties, gezondheid of seksualiteit.’Peter Welleman voorziet ieder boek op verzoek van een spontane tekening. Schrijver Steven van Lijnden signeert natuurlijk ook. Na het signeren verplaatst het feest zich naar de nabijgelegen Cozy Bar: in de eerste 75 exemplaren van ‘Gay & Happy’ zit een voucher – gesponsord door de bar – waarmee de trotse kopers een gratis drankje kunnen krijgen. De lancering en borrel zijn toegankelijk voor iedereen. Aangeraden wordt om via Boekhandel Vrolijk voor de zekerheid vooraf een exemplaar van ‘Gay & Happy’ te reserveren.

Lees ook:Mark Rutte is Lesbisch
Lees ook:Nieuwjaarsborrel Pink Nieuw-West
Lees ook:Pink Nieuw-West houdt nieuwjaarsborrel 2017
Lees ook:Opnieuw homo in Amsterdam weggepest
Lees ook:Presentatie boek over homo/ lesbisch ouderschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>