Ellen DeGeneres nieuwe gezicht CoverGirl

DegeneresDe Amerikaanse actrice en talkshow host Ellen DeGeneres wordt het nieuwe gezicht van CoverGirl Cosmetics. Dat zei ze deze week zelf in haar eigen talkshow. Vanaf januari zal de 50-jarige DeGeneres, die onlangs trouwde met haar vriendin acrtrice Portia de Rossi, te zien zijn in reclames van de cosmeticareus.

CoverGirl is blij met haar en liet weten: ‘Deze grappige dame is een ware CoverGirl: ze is slim en heeft zelfvertrouwen.’ Degeneres treedt in de voetsporen van zangeres Rihanna en Hollywood actrice Drew Barrymore, die eerder poseerden voor de cosmeticagigant.

Lees ook:Ellen Degeneres trouwt met vriendin
Lees ook:Ellen DeGeneres trouwt met De Rossi
Lees ook:Gospelzangeres na anti-homo uitspraken niet welkom in talkshow Ellen DeGeneres
Lees ook:Ellen DeGeners machtigste Amerikaanse homo-celebrity
Lees ook:Ellen DeGeneres: ‘Ik had nooit gedacht dat ik uit de kast zou komen’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ellen DeGeneres nieuwe gezicht CoverGirl

  1. Violala

    Als je nou op je 50e nog op zo’n cover komt doe je het niet slecht. Maar wat me vooral verbaast is dat in een land waar ze zogenaamd zo vrij zijn en veel acteurs / musici en publieke figuren in de kast zitten omdat het hun carriere kan schaden een openlijke lesbeau voor zoiets gevraagd wordt… Misschien is er dan toch nog hoop? Of zien ze opeens het economisch potentieel van de homogemeenschap en draait het alleen om de centen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>