Kijkers zijn Albert Be(a)u

Als het gras twee kontjes hoog is.. dan komt je kop al gauw boven het maaiveld uit. Nu eerder deze week bleek uit de Telgraaf dat het niet meer zo boterde tussen RTL Boulevard presentators Albert Verlinde en Daphne Bunskoek omdat laatste, eerstgenoemde teveel aandacht en tijd vond nemen voor zijn actie tegen weigerambtenaars, gooit de Telegraaf er ook maar een stelling tegenaan: Albert Verlinde gaat te ver.’ En wat blijkt nu, we kijken massaal maar het prijsschieten op die altijd gevatte Albert lijkt met een ruime meerderheid van reacties begonnen te zijn. De arme man bleek eerder nog een rijkelijk contract te hebben bijgetekend maar de kijkers lijken zijn gevatheid al lang beu te zijn. Ik maar denken dat iedereen elkaar maar omhoog likte op de Gooise matras, nooit geen onvertogen woorden van bn’ers onderling maar goed als je kop ook maar een beetje boven het platgewalste maaiveld uitkomt. Begrijp me niet verkeerd ik wil het nou niet direct opnemen voor de man met de twee petten (pr & promotie eigen pretproducten) maar dan ga je het als bn’er een keer uitproberen op het glibberige koord van politiek begint het volk gelijk aan de touwen te trekken.

Lees ook:Albert Verlinde en Onno Hoes gaan uit elkaar
Lees ook:Albert Verlinde krijgt lintje
Lees ook:Vrijdag 26 augustus: Albert Verlinde voor het laatst bij RTL Boulevard
Lees ook:Albert Verlinde kreeg koekje van eigen deeg
Lees ook:Gekrakeel rond Toppers houdt aan

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kijkers zijn Albert Be(a)u

  1. Sportingact

    Nou nou, kom kom…..U noemt dat een volwassen reactie? Of u heeft iets tegen deze presentator of u heeft iets tegen nichterige mensen.
    Niemand dwingt u te gaan kijken naar een nichterige presentator. Als u in de bewoonde wereld woont met een goede kabelTV aanbieder kunt u kiezen uit minimaal TV 40 zenders. Maar neen, u kiest er voor om toch naar AV te kijken. Dus u kwelt uzelf en neemt aan dat kijken naar AV een kwelling of een belediging is voor andere homo’s.
    Over dat laatste gaat u helemaal niet want dat kunnen die homo’s zelf wel uitmaken.
    Wellicht bent u BNN fan en zo gepikeerd dat u in opdracht van de rechter niet zijn keuken heeft mogen kijken en luisteren. En dat is volkomen terecht. BNN is en puberale omroep dat denkt alles te kunnen doen omdat het pubers zijn. Nou, daar heeft de rechter terecht een stokje voor gestoken. Als dat het probleem is? Zegt u dat dan dan kunnen we het dansen rondom de reden uw bezwaar jegens deze nichterige prsentator aan iemand anders overlaten.
    Nog een prettige zondag, vanuit een nichterig Amsterdam.

      /   Reply  / 
    1. P. Abels

      Sportingact,

      als u goed leest ziet u dat ik schrijf “kan er dan ook niet naar kijken”, en dat is dan ook precies wat ik NIET meer doe.
      Per abuis vang ik tijdens het zappen weleens enkele seconden A.V. op, er wordt op RTL4 nl.af en toe ook nog iets anders uitgezonden…..

      Daarbij mist u mijn punt; ik ben het helemaal eens met de rechter dat afluisterpraktijken alle perken te buiten gaan, ZELFS bij A.V.
      A.V. is echter hypocriet bezig omdat bij elke roddel of ramspoed die ándere BN ‘ers overkomt het kwijl hem bijkans uit de bek loopt wanneer hij hier verslag van doet.
      Het is DIT gedrag waar ik onpasselijk van wordt, niet van het feit dat A.V. homo is; ik heb homo’s in de familie (die overigens nét zo beroerd van A.V. worden als ik), en die zich nimmer als homo menen te moeten etaleren, en waarom ook?
      Ik loop als hetero ook niet met mijn vriendin over straat te kleffen….

      Als u het goed vind kruip ik nu weer terug in mijn kartonnen doos en ga cassettebandjes luisteren met mijn antieke walkman, nieuwere technieken zijn hier in de achterhoek nog geen gemeengoed, al helemaal niet bij dyslectische vuilophalers zoals ik….

      Gelukkig woont u in het mondaine Amsterdam met 40 TV zenders, wát zeg ik? MINIMAAL 40!! Geluk ermee….

        /   Reply  / 
      1. Sportingact

        Heer Abels,

        En dat is nu juist het punt wat ik probeerde te maken. Als men een bepaald programma niet wil zien, zapped men toch lekker verder. Wij hebben hier in Amsterdam inderdaad +40 kanalen, dus keuze zat.

        Maar even serieus nu. Denkt u nu werkelijk dat AV hier mee zit? Denkt u nu werkelijk dat hij minder gaat roddelen op zijn eigen nichterige wijze. Tuurlijk niet! Dit zijn kijkcijfers en daar hangt tegenwoordig alles vanaf. Ik moet eerlijkheidshalve ook toegeven dat ik sowieso niet kijk naar het betreffende programma. Al vanaf het begin niet. Het trekt mij niet zo erg. Waar ik alleen over viel was, dat u de indruk gaf dat alle homo’s zich ergerde aan hem. U moet eens weten hoevelen zich ergeren aan Paul de Leeuw en Joop Braakhekke. De een vind het prachtig en geweldig en de ander walgt er van. En aan de andere kant liep half Nederland weg met Albert Mol. En die andere helft?…ja…..Het kan verkeren zoals men wel eens zegt.

        En dat mondaine Amsterdam kan u ook wel vergeten want zo mondaine is Amsterdam ook niet meer.

        Wens u ondanks dat toch nog een prettige zondag.

          /   Reply  / 
  2. P. Abels

    Tja, zo zijn er nóg wel een paar: Barry Stevens, Gordon, Joling….één of andere Mari huppeldepup… yerk!

    Ik kan dan ook méér respect opbrengen voor homo’s als André van Duin, Carlo Boszhard en(wijlen) Robert Long, zie/hoor je qua gedragingen niks aan… zó kan het toch ook?

    Maar goed, ieder zijn meug, I rest my case….
    Ook een fijne Zondag verder!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>