Expositie homokunst Ton of Holland

Zondag 15 november tot en met 20 december is bij galerie Ramakers, Toussaintkade 51 in Den Haag, een solotentoonstelling van Ton of Holland te zien: ‘Don’t Say it with Flowers’, met de meest recente schilderijen van de kunstenaar. Eerder deze maand  verscheen een kunstboek ‘Ton of Holland, Contemporary Embroidery’, dat een beeld schetst van de unieke werkwijze van Ton of Holland die in 1956 als Ton Hoogerwerf werd geboren en werkt en woont in Amsterdam en Den Haag (bron: persbericht).

Hij schildert op schildersdoek en borduurt daaroverheen. Soms voegt hij extra materiaal toe, zoals parels, bladgoud of glaspoeder. Daardoor worden zijn werken méér dan borduurseltjes en zijn ze bijzonder binnen de internationale kunstwereld. (240 pagina’s, Nederlands/Engels, ISBN 978 90 7896 47 6; € 49,95).

Lees ook:Kinky (homo)borduurkunst van Ton of Holland
Lees ook:Roze in beeld gelanceerd
Lees ook:Wouter Hamel toert door het land
Lees ook:Uitzending over Miami Nightmare op Homoliedjes.nl
Lees ook:Queer aan Zee- roze borrels in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>