Jody Foster erkent lesbische relatie

IMG_20160518_141705De 44-jarige filmactrice Jodie Foster is lesbisch. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. Na hardnekkige speculaties in roddel -en homopers kwam ze openlijk uit de kast. Ze sprak zich nooit uit over haar geaardheid, maar de geruchten over een relatie met Cydney Bernard gonsden al langer. Tijdens de uitreiking van de Sherry Lansing Leadership Award dankte ze haar partner – ‘mijn mooie Cydney’, zei ze – voor haar steun ‘in gelukkige en rottige tijden’.

Jody Foster ontving de prijs voor haar voortrekkersrol in de entertainmentindustrie. Ze leerde Bernard veertien jaar geleden kennen op de filmset van Sommersby. Ze wonen in Malibu en voeden samen twee zoons op: Charles (9) en Kit (6). Ze zei nooit wie de vader is. Foster riep bij de uitreiking: ‘Ik voel me zwak en onzeker. Ik vecht ervoor om alles te begrijpen. Ik probeer ergens te komen, zonder dat ik weet waar dat is.’ Foster begon haar carrière als kind en kreeg op haar veertiende een Oscarnominatie voor haar rol als prostituee in ‘Taxi Driver’. ‘Ik werk al 42 jaar in de filmindustrie. Dat kan je alleen als je knetter-gek bent’, zegt ze zelf. Ze won Oscars voor haar rollen in ‘Silence of the Lambs’ en ‘The Accused’ en speelde onlangs in de psychologische thriller ‘The Brave One’.  

Lees ook:Jodie Foster trouwt met haar vriendin
Lees ook:Jody Foster ‘officieel’ uit de kast
Lees ook:Jodie Foster heeft een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame
Lees ook:Alain Bernard: ook een Olympische reus
Lees ook:Jazzpianiste Pia Beck overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>