Huffnagel en De Grave opnieuw met elkaar in de clinch

VVD-er Frits Huffnagel wil dat oud VVD-minister Frank de Grave van de conceptkandidatenlijst voor de VVD voor de Eerste Kamer wordt gehaald en wordt vervangen door oud-commissaris van Amsterdam, Eric Noordholt. Huffnagel denkt dat die ‘het beter zal doen vanwege zijn grote verdienste op het gebied van veiligheid’.

 

Huffnagel en De Grave lagen al eerder met elkaar in de clinch: toen beiden actief ware nin de Amsterdamse politiek. Toe nhad De Grqve kritiek op Huffnagel vanwege ‘het niet correct opgeven van neveninkomsten’. Die zogenoemde ’bonnetjesaffaire’ leidde in 2005 tot het aftreden van Huffnagel die daarna naar de Haagse politiek overstapte en er wethouder werd. Na de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 verloor de VVD er zijn wethouderspost. In de Hofstad was Huffnagel actief betrokken bij roze aangelegenheden.

Lees ook:Frits Huffnagel krijgt eigen radioprogramma
Lees ook:Hirshi Ali: moslims moeten integreren
Lees ook:Lesbo tennisster Navratilova liep 10 miljoen mis
Lees ook:Huffnagel in opspraak vanwege declaraties
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>