Politie zoekt moordenaars stille homo

slachtofferOp maandagochtend 31 maart treft een medewerkster van de thuiszorg de 67-jarige Wim van Ravenswaaij dood aan in zijn woning in Veenendaal. Hij ligt geboeid op de grond en is door verstikking om het leven gekomen. Vermoedelijk zijn de daders rond 22.00 uur de avond ervoor in zijn woning geweest. Het slachtoffer woonde samen met zijn 99-jarige moeder. Naast het verzorgen van zijn moeder leidde hij een dubbelleven. Hij had heimelijk contacten met mannen, waaronder een Roemeen.

Donderdag 27 maart kreeg een 50-jarige man in Amsterdam bezoek van drie heren, mogelijk Roemenen, die hem mishandelden en beroofden. Beide slachtoffers onderhielden contacten met de Roemenen. De politie heeft het sterke vermoeden dat ze de daders in deze kringen moet zoeken. De politie vraagt in een politiebericht tips en informatie over de daders en wil weten of er nog meer slachtoffers zijn die mogelijk zijn bedreigd. Zie bericht op de GayKrant. De politie Utrecht is gratis te bereiken via 0800-6070. Tips worden discreet behandeld.

Lees ook:Amsterdam: twee mannen in mei mishandeld na ‘homogerelateerd gescheld’
Lees ook:Tilburgse homo-mishandelaar meldt zich bij politie
Lees ook:Verdachten moord Veenendaalse homo aangehouden
Lees ook:Lange celstraf voor drie mannen voor mishandeling transgender prostituee
Lees ook:Mysterie rond plotselinge dood Zweedse homo in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>