Homofeest moet wijken voor Gustav

orkaanHet jaarlijkse homofeest Southern Decadence in New Orleans kon gisteren gewoon doorgaan. Het is een van de grootste homofeesten in de USA. Terwijl delen van de stad zich al opmaakten voor evacuatie, konden de feestgangers nog even ‘dansen op de vulkaan’. Zondag zou een parade door de stad trekken, maar die schijnt te zijn afgeblazen. Gustav werd dinsdag verwacht, maar nu blijkt dat hij maandagmorgen al voorbij komt razen.

Gustav komt naar verwachting net ten westen van de stad aan land. In dat geval ligt de stad middenin de vuurlinie van de harde windstoten en felle regenbuien. De orkaan is inmiddels uitgegroeid tot categorie 4, maar het kan nog oplopen tot 5. Katrina kwam in 2005 voorbij met kracht 4: toen vielen er 1500 doden. Burgemeester Nagin van New Orleans heeft de evacuatie van de hele stad bevolen. Volgens Teletekst begint de evacuatie vanmiddag om 3 uur. De orkaan is Cuba inmiddels voorbijgeraasd. Nagin noemt Gustav ‘De storm van de eeuw’ (bron: Teletekst)

Lees ook:Homofeest New Orleans weer dupe van orkaan
Lees ook:Orkaan Sandy is straf God vanwege homo’s
Lees ook:Boris Dittrich negeert evacuatiebevel om orkaan Irene
Lees ook:Religieuze weersvoorspellingen
Lees ook:Wonder Woman zegent lesbisch huwelijk in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>