Oranjes kleuren Koninginnedag roze

IMG_20160516_111147Geen schokkend wereldnieuws, maar gewoon leuk: een groot deel van de koninklijke familie was op Koninginnedag in roze gestoken tijdens het bezoek aan Makkum en Franeker. Homoland had het erover dat Koninginnedag in steden als Eindhoven en Amsterdam roze gekleurd zou zijn, maar nu leek het wel alsof de koninklijke familie een kleurcode had afgesproken. Van de koningin tot de prinsessen Máxima, Laurentien en Anita hadden roze kleding aan. Ook Willem-Alexander leek mee te doen met een roze shirt en bijpassende stopdas. Kortom: de koninklijke familie zorgde er dit jaar zélf voor dat Koninginnedag roze gekleurd was.

Koningin Beatix droeg een zachtroze jurk met jas en opvallende grote roze revers, hoed en zelfs roze juwelen. Máxima droeg een strokenjurk en dophoed in een hardere roze tint. Door de jurk met flappen denkt nu half Nederland dat ze wellicht weer zwanger zou kunnen zijn. Laurentien liep er met nóg harder roze beeldschoon afgekleed bij. Opvallend: alle prinsessen liepen op hoge hakken, terwijl ze toch een behoorlijk stuk moesten lopen.

 

 

Lees ook:Dolly Bellefleur zingt Koningspaar toe in Haarlem
Lees ook:Britse koningin ‘privé tegen homohuwelijk’, maar tekende de wet wel
Lees ook:Een vrolijke roze uitstraling
Lees ook:Roze jurk Marilyn Monroe wordt geveild
Lees ook:Gerard Joling krijgt lintje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>