IHLIA zoekt feedback over website LGBT Heritage

IHLIAIHLIA (Homo en Lesbisch Archief) zoekt feedback over de website IHLIA LGBT heritage en vraagt geïnteresseerden een korte online vragenlijst in te vullen, gericht op het stimuleren van LBHT onderzoek en verbeteren van de dienstverlening van IHLIA. Het invullen is anoniem en duurt zo’n 5 minuten. De uitnodiging is gestuurd naar de voor IHLIA bekende personen op het gebied van LHBT onderzoek, beleid en hulpverlening, maar er zijn er vast meer.

‘We zouden het ten zeerste waarderen wanneer u ons helpt door middel van het invullen én doorsturen van deze vragenlijst’, melden de makers van de vragenlijst. Vooral als u les geeft of op een andere manier betrokken bent bij (wetenschappelijk) onderwijs willen wij u vriendelijk vragen deze vragenlijst verder onder studenten/bekenden te verspreiden. U kunt de vragenlijst starten door op onderstaande link te klikken: https://www.survey4.nl/ihlia01

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door IHLIA en is mede mogelijk gemaakt door Stichting Mosse fonds. Alle verstrekte informatie, persoonlijke gegevens en meningen, worden vertrouwelijk verwerkt en ontdaan van mogelijkheden tot identificatie. Meewerken is strikt anoniem. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u via onder vermelding van ‘vragenlijst’ via [email protected] contact met ons opnemen.

Lees ook:Onderzoek naar seksuele voorkeur en religie
Lees ook:Oproep EMIS-2017 – Doe mee aan iets groots!
Lees ook:Onderzoek jongeren over acceptatie homoseksualiteit
Lees ook:De Roze Vragenlijst – landelijk onderzoek
Lees ook:Roze vijftigplussers gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>