(B) IKEA Kerstbrunch in Duiven

IMG_20161207_171905Het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) en Bi-Café Nijmegen organiseren op zondag 24 december vanaf 10 uur samen een kerstbrunch (B)IKEA, voor biseksuelen, in IKEA Duiven. Het idee is ontstaan toen twee organisatoren van de European Bisexual Conference 2016 na afloop van een vergadering terug naar huis reisden met de trein. Onderweg kwamen ze langs een reclamebord van de IKEA en grapten naar elkaar dat het leuk zou zijn om er een B voor te zetten. Door de drukte van toen is het er nooit van gekomen, maar toen ze na de evaluatie van de conferentie weer langs een IKEA bord kwamen bedachten ze dat het hoog tijd was om er wat mee te doen. (B)IKEA was geboren (bron: persbericht).

Waarom een brunch speciaal voor biseksuelen?

De brunch geeft biseksuelen (panseksuelen, queers, seksueel fluïde mensen enz.) de kans om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten, zonder daar gelijk een homobar of iets dergelijks voor in te hoeven. Het brengt daarnaast ook wat gezelschap rond de Kerst. Waarom bij IKEA Duiven, want er is toch al een Bi-Café in Nijmegen? Daarom juist! Het Landelijk Netwerk Biseksualiteit gaat het hele land door met deze en soortgelijke acties om het contact tussen de verschillende groepen en organisaties te versterken, en om biseksuelen uit de omgeving te verbinden met biseksuelen uit andere delen van het land.

We zijn vorig jaar met Kerst in Amersfoort begonnen, zijn verder gegaan met Pasen in Groningen, en nu dus in Duiven. Deelname aan het evenement is gratis, je betaalt alleen de brunch die je zelf koopt bij IKEA (en uiteraard de reis ernaartoe). Als je het leuk vindt dat anderen weten dat je er ook heen gaat of je wilt nog iets vragen of melden kun je dat op de Facebookpagina van het event aangeven.

IKEA Duiven, Biograaf 2, 6921 EV Duiven, 10:00 tot 13:00 uur. Let op, de winkel zelf gaat om 11.00 open, maar het restaurant al om 10.00 uur!

Lees ook:IKEA zwicht voor homofobe Russen
Lees ook:Obama noemt voor het eerst LBT’s in zijn State of the Union
Lees ook:IKEA lanceert Italiaanse homoadvertentie
Lees ook:Mijn meest romantische kerst ooit
Lees ook:Een romantische roze kerst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>