Roze Ouderen in Limburg

Donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus vindt in Maastricht de 36e editie van het Preuvenemint plaats en is het Vrijthof één groot openluchtrestaurant. Kom ‘preuve’ (Maastrichts voor ‘proeven’), het ‘evenemint’ (evenement) is gratis toegankelijk. De Roze Plussers gaven er vorig jaar een roze draai aan: een aantal uren op de slotdag.

Of dat dit jaar ook zo is, is niet duidelijk: zie Facebook. Wat er wel komt, is de start van het Roze Ouderen Café Weert op donderdag 31 augustus in Zorgcentrum Sint Martinus in Weert, van 14.30 tot 16.00 uur.

Lees ook:Roze café in bejaardentehuis
Lees ook:Er komt toch een roze ouderencomplex in Amsterdam
Lees ook:Europride 2016: Senior Pride Amsterdam
Lees ook:COC Limburg op de bres voor roze ouderen
Lees ook:Grey Pride – Gay Pride voor roze ouderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>