Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 22 augustus

Dinsdag 22 augustus Oss roze tijdens de 17e editie van Dolle Dinsdag, ‘de gayday met de zacht G’. Van donderdag 17 tot en met woensdag 23 augustus  staat de Ossekermis in de Brabantse stad in de Peel. Dinsdag is het traditioneel Dolle Dinsdag, lang niet zo groot als Roze Maandag in Tilburg, maar met vanaf 16.00 uur volop (roze) vertier en optredens op de tot Pinkstage omgedoopte stage op de Eikenboomgaard. Daarnaast zijn er optredens tot in de late uurtjes in lokale horecazaken.

Zie ook: Roze maandag Hoornse kermis

-

Lees ook:Dolle dinsdag op de Ossekermis
Lees ook:Roze maandag tijdens Hoornse Kermis – 14 augustus
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 2010
Lees ook:Roze Dolle Dinsdag in Oss

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>