Leeuwarden grijpt naast organisatie Roze Zaterdag 2019

Roze Zaterdag 2019 gaat naar Venlo, en niet naar Leeuwarden. Het zou de eerste keer zijn geweest dat Roze Zaterdag in de provincie Friesland plaatsvindt. Nu gaat de gemeente kijken hoe ze zonder de titel Roze Stad in 2018 en 2019 toch het thema diversiteit en acceptatie onder de aandacht te brengen.

Dat doet de gemeente samen met Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018, COC Friesland en discriminatie-meldpunt Tumba. Daarnaast kijkt de gemeente of Leeuwarden zich opnieuw moet kandideren voor 2020. Zaterdag was Den Bosch gaststad, volgens jaar Gouda en het jaar daarop Venlo.

Lees ook:Roze week Friesland
Lees ook:Roze Week Fryslân 2010
Lees ook:Geen homofeest op boot in Leeuwarden vanwege ‘negatieve verhalen’
Lees ook:COC Friesland: ‘Rozee-middag’ in Sneek, dinsdag 1 december
Lees ook:Roze Zaterdag 2018 naar Gouda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>