Reminder: 24 juni Roze Zaterdag in Den Bosch

Zaterdag 24 juni vindt de 40e Roze Zaterdag plaats, dit keer in Den Bosch. Een domper op de feestvreugde is het niet door laten gaan van de traditionele oecumenische kerkdienst in de Sint Jans Kathedraal: bisschop De Korte koos eieren voor zijn geld na kritische geluiden uit de behoudende hoek. Reden temeer om uitgerekend in deze bisschopsstad een Roze Zaterdag te houden!

Zie ookRoze Zaterdag is ook een beetje van Oss

De dienst vindt overigens (vanaf 10 uur) plaats in de protestante Grote Kerk, zo’n 200 meter verderop. Vrijdagavond wordt de dag alvast ingeluid met een XL-editie van Pretty in Pink op de Markt. Zaterdag begint in de binnenstad om 11.00 uur een infomarkt, die wordt gecombineerd met een kunstmarkt. Om 11.00 uur begint een programma vol entertainment en bezinning op het Kerkplein en om 12.00 uur begint het programma met dj’s, optredens en toespraken op de Parade. Om 12.30 uur beleeft den Bosch een wel heel eigen Pride Parade: de  Regenboogbootparade. Samen vormen de boten de kleuren van de regenboogvlag. Om 19.00 uur wordt de dag afgesloten met een Slotshow op de Markt. Zondag 25 juni zijn de `markt en de Parade het domein van The Day After.

Lees ook:Roze Zaterdag in Den Bosch – zaterdag 24 juni
Lees ook:Roze Zaterdag Tiel: bedrijven huiverig voor imago
Lees ook:Haarlem Roze Zaterdag 2012
Lees ook:Antwerp Pride 2010
Lees ook:Groningen kleurt roze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>