Roze Stadsdorp in Volkshotel (17 januari)

Wij (Roze Stadsdorp) openen het nieuwe jaar op een voor velen reeds bekende lokatie: Het Volkshotel.

Als vanouds verzamelen wij in het gedeelte links voorbij de bar, op dinsdag 17 januari van 17.30 tot 19.30 uur in het Volkshotel aan de Wibautstraat 150 in Amsterdam. Het Volkshotel is per openbaar vervoer (metro) goed bereikbaar: tram (5 minuten lopen), metrostation Wibautstraat (3 minuten lopen, neem de uitgang Gijsbrecht van Aemstelstraat, als je het metrostation uitkomt ligt Volkshotel rechtsachter je).

In het Volkshotel zelf en in de buurt zijn veel mogelijkheden om na de borrel gezellig/gezamenlijk wat te eten. En natuurlijk kun je ook heerlijk blijven hangen in het café. Bedoeling is dat wij op deze lokatie weer aantal keren blijven.

Laat je vrienden en kennissen weten dat je gaat en neem ze mee, elke keer vinden er weer onverwachte, verassende ontmoetingen plaats! Het is altijd weer leuk te zien hoe de dwarsverbanden in onze levens op zo’n borrel zichtbaar worden!
Mocht je op Facebook zitten, dan kun je je aanmelden voor de borrelgroep via deze link, dan krijgt je volgende keer automatisch een uitnodiging voor de borrel via Facebook (ook daar kun je je aanmelden).
Ook zonder aanmelding ben je natuurlijk van harte welkom!
-

Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – vandaag, dinsdag 21 februari
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 21 februari
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 15 maart
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 19 januari in café De Oude Schaeper
Lees ook:Themabijeenkomst en maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>