Paradiso: George Michael Tribute op 16 januari, kaarten vanaf vandaag 12.00 uur

De Amsterdamse poptempel Paradiso organiseert op maandag 16 januari om 20.30 uur een George Michael Tribute. Vanaf vrijdag 30 december kunnen mensen gratis vrijkaarten reserveren via de website (klik hier, maximaal 2 p.p.). De meeste fans visten achter het net: de gratis tickets waren al na een paar seconden allemaal vergeven.

Onder begeleiding van het New Amsterdam Orchestra treden verschillende artiesten op. Namen zijn nog niet bekend gemaakt. De beroemde popster en homo-icoon George Michael overleed geheel onverwacht op Eerste Kerstdag, in zijn woning. Hij werd slechts 53 jaar.

Lees ook:Documentaire George Michael
Lees ook:Nieuwe kerstsingle George Michael
Lees ook:George Michael stierf een natuurlijke dood
Lees ook:Popster en gay-icoon George Michael (53) overleden
Lees ook:George Michael in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>