Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 21 juni in Carels

De eerste borrel van Roze Stadsdorp Amsterdam in Café-restaurant Carels was meteen een groot succes: veel nieuwe mensen en een uitstekende sfeer, mede door het prettige terras! De komende borrel op dinsdag 21 juni vindt wederom plaats bij: Carels, Frans Halsstraat 76, Amsterdam (020-7372479), van 17.30 tot 19.30 uur.
-
Carels is per openbaar vervoer goed bereikbaar met tram 16 en 24 (uitstappen halte A. Cuyp). Vanaf het Weteringcircuit (tramlijnen 7 en 10) ongeveer 10 minuten lopen. Er is ook de mogelijkheid om ter plekke wat te eten. Daarnaast biedt de Pijp voor iedere portemonnee talrijke opties voor een genoeglijk maal. Laat je vrienden en kennissen weten dat je gaat en neem ze mee, elke keer vinden er weer onverwachte, verassende ontmoetingen plaats! Aanmelden kan via Facebook (klik hier), maar zonder aanmelding ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 19 juli – Carels
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 15 december
Lees ook:Herinnering maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 18 oktober – De Oude Schaeper
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 17 november – Café De Oude Schaeper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>