Zaterdag 14 mei: Douze Points Live! in Groninger Forum

Zaterdag 14 mei is de finale van het Eurovisie Songfestival In Stockholm. ‘Onze’ Douwe Bob moet dinsdag 14 mei aantreden. Of hij de finale haalt of niet: het Groninger Forum aan het Hereplein 73 in Groningen organiseert ‘Douze Points Live!‘ Samen met je vrienden het liedjesfestijn om een groot scherm bekijken, in een sfeervolle zaal ongedwongen met je vlaggetjes wapperen, ‘politiek getint of niet’.

Gastvrouw van de avond is ons aller hooggehakte Dolly Bellefleur die een hertaling van Douwe Bob’s ‘Slow Down‘ maakte. Miss Songfestival herself, Sandra Reemer, is ook van de partij. Er is een voorprogramma met klassiekers, live optredens en een quiz. Tickets kosten 7,50 euro: zie website. De deuren zijn open van 20.00 tot 0.30 uur.

Lees ook:Reminder: ‘Douze Points Live’ in Groningen Forum
Lees ook:Dolly Bellefleur: ‘Stap uit je schaduw’ (hertaling van ‘Lights and shadows’)
Lees ook:Dolly Bellefleur maakt hertaling van Songfestivallied ‘Walk Along’
Lees ook:Dolly Bellefleur hertaalt ‘Slow Down’ van Douwe Bob: ‘Ontspan’
Lees ook:Samen naar Douwe kijken in een homotent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>