Geen T-pride in Tilburg – gemeente geeft geen vergunning af

Tilburg had op 23 augustus kunnen worden opgefleurd met een eigen variant op de Amsterdam Gay Pride: de T-Pride, een bescheiden botentocht door de Piushaven. De gemeente Tilburg heeft evenwel geen vergunning afgegeven: de reden zou ‘veiligheid’ zijn. De organisatie wil volgend jaar een nieuwe poging wagen.

‘Volgend jaar komen we met een goed onderbouwd plan om de T-Pride professioneel op te zetten’, meldt de organisatie. Wellicht gaat de Afterparty wel door: die staat gepland om 16.00 uur in Café Peanuts.

Lees ook:Eurovisie Songfestival 2016 in Stockholm
Lees ook:Milkshake Festival 2016 niet één, maar twee dagen
Lees ook:Curaçao nog niet rijp voor Gay Pride Parade
Lees ook:Gay Pride zoekt culturele activiteiten voor ‘Arts & Culture Pride’
Lees ook:Stadsbestuur Tilburg struikelt over Adje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>