Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso, na haar show in de Ziggo Dome

Op woensdag 24 september staat Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso. Het optreden vindt plaats na Lady Gaga’s concert in Ziggo Dome, dat onderdeel is van Gaga’s wereldwijde ‘artRAVE: the ARTPOP ball’ tournee. Lady Starlight is tijdens deze tournee het vaste voorprogramma. Het programma in Paradiso wordt compleet gemaakt door dj’s Samuel Abello, Henry X en Kimberlee Ramirez. Het is de ideale gelegenheid om door te dansen na het Ziggo Dome concert en het feest is toegankelijk voor iedereen (ook zonder kaartje voor Lady Gaga). Lady Gaga en Lady Starlight zijn al jarenlang zeer goede vriendinnen en het zou niet de eerste keer zijn dat de diva zelf acte de présence geeft bij een afterparty (bron: persbericht).

 

Al sinds 2007 zijn Lady Gaga en Lady Starlight nauw verbonden en hebben ze samen opgetreden. Zo hadden ze wekelijks hun ‘New York Street Revival and Trash Dance’ feest in New York, waarop ze hun liefde voor performance-kunst, burlesque pop, rock’n roll, sequined panties, 1970′s Glam Rock en 1980′s Heavy Metal combineerden. Deze voorliefden resulteren tot op de dag van vandaag in de herkenbare, fashionable trashy stijl van deze twee pop-iconen. Voor bezoekers van het Ziggo Dome concert is er een speciale VIP-ingang met 5 euro korting op vertoon van het concertkaartje.

Line-up: Lady Starlight, Samuel Abello., Henry X, Kimberlee Ramirez

Open: 23.00 – 04.00 uur

Tickets : 20 euro excl. Lidmaatschap, zie website. Voor bezoekers van het Ziggo Dome concert is er een speciale VIP-ingang met entree voor 15 euro op vertoon van het concertkaartje.

Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst
Lees ook:Tweede concert Lady Gaga in Amsterdam
Lees ook:Ticketverkoop Gaga in Ziggodome start 16 april
Lees ook:Conchita Wurst in voorprogramma Lady Gaga in Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga laat publiekelijk tattoo op achterhoofd zetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>