Gay-feest PANN opent TivoliVredenburg

IMG_20160518_135613PANN opent TivoliVredenburg: het populairste gayfeest van Utrecht viert de verhuizing naar een nieuw pand. Stichting PANN betreedt op zaterdag 20 september het nieuwe TivoliVredenburg. Het muziekpaleis is vanaf deze maand de thuisbasis van PANN en dat laat de stichting niet onopgemerkt voorbij gaan. Sinds de verhuizing naar Tivoli Oudegracht in 2005 is PANN uitgegroeid tot een van de populairste feesten voor jonge homo ’s, lesbiennes en biseksuelen. Naast het eerste PANN is dit ook gelijk het eerste feest voor holebi jongeren in TivoliVredenburg (bron: persbericht).

‘We vinden het ontzettend spannend om te beginnen in deze nieuwe zaal, maar we hebben er erg veel zin in. Na onze geweldige afsluiter in Tivoli Oudegracht afgelopen mei, we bruisen van energie voor ons openingsfeest en we hopen hier net zo’n mooie thuisbasis te vinden als voorheen’, aldus Simon Timmerman, voorzitter Stichting PANN. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website en bij alle Primera-winkels. De kaarten zijn €7,00 en het feest duurt van 22.00 tot 04.00 uur. Stichting PANN is een Utrechtse homojongerenorganisatie, in 1969 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie van homojongeren in Nederland. PANN organiseert zo ’ n 30 evenementen per jaar in Utrecht en de rest van Nederland voor LHBT-jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast verzorgt en subsidieert PANN ook maatschappelijke activiteiten om de homo-emancipatie te bevorderen. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. In 2013 was PANN de drijvende kracht achter de organisatie van de landelijke Roze Zaterdag in Utrecht met ruim 55.000 bezoekers.

Lees ook:Ook PANN neemt afscheid van Tivoli Oudegracht
Lees ook:PANN Haunted House in TivoliVredenburg Utrecht
Lees ook:PANN-on-Tour feest in Den Haag
Lees ook:PANN begint 2015 met Nietalleenanders en feest in Tivoli
Lees ook:PANN feest in Groningen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gay-feest PANN opent TivoliVredenburg

  1. Ralph

    Leuk! Ik ga zeker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>